AAU logo

Institut for Kultur og Globale Studier

Elisabeth Houe Thomsen tildelt ph.d.-grad

Det Akademiske Råd ved Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet har tildelt Elisabeth Houe Thomsen en ph.d.-grad ved Institut for Kultur og Globale Studier.

Det sker på baggrund af hendes ph.d.-afhandling: ”CSR udtrykt gennem tilpasset kommunikation – et casestudie fra en lille bæredygtig dansk bank.” I afhandlingen undersøger hun, hvordan kommunikation i og omkring en virksomhed, både ord og handling, kan tilpasses, så de forskellige interessenter taler med én stemme. I denne forbindelse sætter hun fokus på CSR-kommunikation i Merkur Andelskasse. Konklusionen er her, at det kan være en god investering at fokusere på kommunikation som et vigtigt strategisk værktøj – særligt når det drejer sig om CSR-kommunikation, som let kan opfattes som overfladisk snarere end udtryk for ægte engagement.

Elisabeth Houe Thomsen er født i Aarhus i 1966. Hun er uddannet cand.ling.merc. i engelsk fra Aarhus Universitet i 1995 og journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1996. Tidligere har hun arbejdet med HR, organisationsudvikling og kommunikation hos bl.a. TDC og B&O samt som selvstændig kommunikationsrådgiver i Houe Kommunikation. Hun har desuden været tilknyttet både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet som ekstern lektor.

Kontakt

Institut for Kultur og Globale Studier
Kroghstræde 1
9220 Aalborg Øst

Telefon: 9940 9208
Mail: contact@cgs.aau.dk

► Kontakt administrationen

► Kontakt ledelsen

EAN-nummer: 5798 000 420 793
P-nummer: 1012065945
CVR/VAT-nummer: DK 29102384
 

Mere om Kultur og Globale Studier
Organisation