CGS-lektor nomineret som årets historiebogsforfatter i Danmark

Lektor Poul Duedahls anmelderroste "Velkommen på bagsiden. Danmarkshistorien på vrangen" er – som ét af fem værker – nomineret til titlen Årets Historiske Bog 2018.

Den anmelderroste bog fortæller om de menneskelige vildfarelsers historie, om eksperimenter der gik galt, kampe der blev tabt og ideer som ingen længere abonnerer på. Fortællinger, som kan være svære at få øje på, og som understreger den gamle sandhed om, at det som regel er sejrherren, der skriver historien.

Årets Historiske Bog kåres hvert år af Dansk Historisk Fællesråd og Historie-online.dk, og de fem kandidater er i første omgang fundet blandt årets omfattende produktion af historiske bøger og udvalgt af en fagkyndig komité.

Vinderen af prisen findes ved en afstemning på: http://www.historie-online.dk/aarets-bog-2018-4. Alle kan deltage i afstemningen – så hermed en opfordring til at hjælpe bogen og Institut for Kultur og Globale Studier med en stemme!

Prisen bliver uddelt ved Historiske Dage i Øksnehallen i København i marts

► Læs mere om bogen Velkommen på bagsiden. Danmarkshistorien på vrangen