Hvad kan man med tysk?

Det har tyskmiljøerne på tværs af folkeskole, gymnasium og universitet sat sig for at svare på

Tysk sprog og kultur er på dagsordenen på Institut for Kultur og Globale Studier. Det er det, fordi Tyskland har stor betydning for Danmark – både økonomisk, politisk og kulturelt. Alligevel er der mangel på folk, der er gode til tysk. Derfor arbejder Instituttets tyskuddannelser sammen med lokale gymnasier og folkeskoler for at øge interessen for tysk sprog og kultur.

Et af resultaterne af dette samarbejde er udarbejdelsen af en video, som fortæller, hvad tysk kan bruges til. Videoen er produceret på basis af et storyboard, som gymnasieelever fra henholdsvis Nørresundby, Aalborghus og Hasseris Gymnasium har udarbejdet i en konkurrence. Videoen kan ses her nedenfor.