Postersession for ph.d.-studerende

CALL FOR PAPERS

Postersession for ph.d.-studerende

Fra 15.-18. august 2017 afholdes det 29. Nordiske Historikermøde på Aalborg Kongres & Kultur Center, Danmark. Hovedarrangørerne er Historiestudiet ved Institut for Kultur og Globale Studier på Aalborg Universitet, Den Danske Historiske Forening og Den Nordiske Historikerkomité.

Vi har i den forbindelse fornøjelsen af at invitere ph.d.-studerende til at deltage i en postersession.

Idéen bag sessionen er at give ph.d.-studerende mulighed for at præsentere deres forskning på en kreativ måde, møde fagfæller og diskutere deres arbejde. Posters er en stadig mere udbrudt måde at præsentere forskning på indenfor humaniora og samfundsvidenskab. For ph.d.-studerende kan en posterpræsentation være en god mulighed for at dele spørgsmål og indsigter fra egen forskning med et mindre publikum.

Deadline for tilmelding – i form af (a) overskrift, (b) abstract på op til 400 ord, (c) en kort præsentation af dig selv (max. 100 ord), samt (d) navn, institution og kontaktinformation – er:

1. maj 2017

Send din tilmelding til: hisllr@cas.au.dk.

Oplægsholdere skal til sessionen holde et kort oplæg på engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Oplægget kan indeholde en introduktion til emnefeltet, forskningsspørgsmål, metodiske og teoretiske perspektiver og/eller foreløbige forskningsresultater. Mere information følger efter tilmeldingsfristen.

Ved tilmelding til selve konferencen (www.nhm.aau.dk) skal oplægsholdere angive ”POS” som deres EasyChair submission number. Hvis du allerede er tilmeldt konferencen, skal det angives i din e-mail, når du tilmelder dig postersessionen.

 

Med venlig hilsen,
Sessionsarrangørerne


Leonora Lottrup Rasmussen, Ph.d.-studerende, Aarhus Universitet – hisllr@cas.au.dk
Helle Nissen Gregersen, Ph.d.-studerende, Aalborg Universitet - nissen@cgs.aau.dk

Download Call for papers (PDF)